Asociaţia pentru Educaţie şi Ştiinţă “Kleine Schule”, Primăria Sinaia, Prețuiește Viața by Andreea Marin, Școala Finlandeză Sibiu și Finnish Teacher Training  Center anunță lansarea înscrierii de participare la Worldwide Children Festival cu tema “Şcoala – ce aş păstra şi ce aș schimba!” care va avea loc în perioada 11 aprilie – 14 aprilie 2019, la Sinaia.

„Scopul festivalul este de a arăta întregii lumi ce copii plini de talent și creativitate are România. Ne dorim ca prin festival să reunim elevi talentați cu vârste între 6 – 19 ani, într-un eveniment de anvergură pe următoarele subiecte: Muzică, Arte, Științe și Teatru” ne-a declarat Simona Mitrea. „Ne-am propus să ajungem la cât mai mulți participanți, și ne-am bucura să vedem clase întregi înscrise în eveniment. Obiectivele principalele ale festivalului sunt creșterea capacității de integrare și colaborare la nivel internațional a copiilor, stimularea creativității și creșterea stimei de sine prin dorința de a împărtăși celorlalți, dar și construirea unui cadru în care tinerii cu talent să își dezvolte calitățile native”

Festivalul ce va avea loc la Sinaia se desfășoară sub formă de performing adresat tuturor tinerilor cu vârsta între 6 și 19 ani, din unitățile de învățământ din România care doresc să își facă public talentul pe următoarele ramuri: Arte, Științe, Teatru și Muzică.

Înscrierea la Festival se face în perioada 15 februarie – 20 martie 2019, ora 00.00, ora României prin trimiterea aplicației specifice fiecărei secțiuni, conform regulilor menționate pe site-ul organizatorilor (https://giftedschool.ro/festival/). În procesul de selecţie vor fi aleşi maximum 30 de participanţi / secţiune, fiecare participant se poate înscrie o singură dată în concurs, cu o singură lucrare, la o singură secțiune / categorie. Jurizarea se va face la finalul lunii martie, când vor fi anunțați toți cei calificați să participe la Sinaia.

Valoarea totală a celor 16 premii (4 pe fiecare secțiune) este de 4.000 de Euro cumulat în bani și produse. Câştigătorii locurilor I si II, vor primi invitaţii de participare de la ICAF, la festivalul international World’s Children Festival – 2020 care va avea loc în Washington, S.U.A.

Organizatorii evenimentului sunt:

ASOCIAŢIA PENTRU EDUCAŢIE ŞI ŞTIINŢĂ “KLEINE SCHULE” este o asociație non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiilor cu abilităţi înalte. Programul oferă copiilor, părinților și cadrelor didactice posibilitatea de a găsi resursele necesare pentru a veni în întâmpinarea provocărilor şi de a asigura un mediu de învăţare propice pentru copiii români care pot deveni motorul schimbării la nivel national.

PRIMĂRIA SINAIA – PARTENER OFICIAL

PREȚUIEȘTE VIAȚA BY ANDREEA MARIN s-a născut ca un concept care are forța de a aduna oamenii umăr lângă umăr pentru a construi împreună, are puterea de a atrage atenția maselor în scopul educației și al solidarizării pentru idei benefice pentru evoluția lumii în care trăim; „Prețuiește Viața” are șansa de a deveni o permanentață în viața romanilor, nu un șir de excepții – fapte bune făcute doar în momente de criză.

ȘCOALA FINLANDEZĂ SIBIU

FINNISH TEACHER TRAINING

Link-uri utile:

Pagină Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule:

https://www.facebook.com/GiftedbyKleineSchule/