IMPLICA-TE

Ne poţi ajuta redirecţionand 2% din impozitul pe venit ca persoană fizică sau 20% din impozitul pe profit ca persoană juridică.

IȚI MULȚUMIM! FIECARE LEU CONTEAZĂ!

Poţi dona in siguranţă si in contul nostru de Paypal. Din banii tăi vor fi susţinuţi copiii cu abilităţi înalte, cu sau fără dizabilităţi de văz, auz sau asperger. Iţi multumim!

PERSOANA FIZICA

Ca persoană fizică, poţi redirecţiona 2% din impozitul tău pe venit sau poţi fi prieten dedicat al Asociaţiei Kleine Schule, prin donarea unei sume fixe lunar, prin ordin de plată programat.

Din banii tăi vor fi susţinuţi copiii cu abilităţi înalte, cu sau fără dizabilităţi de văz, auz sau asperger.
Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit putem susţine anual 10 copii ȋn tabără de vară sau 5 copii ȋn programul Gifted (for) You/be S.M.A.R.T.
Descarcă de aici formularul 230 (pentru venituri din salarii si pensii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) cu datele completate pentru Asociaţia Kleine Schule.

FORMULAR 230
FORMULAR 200

PERSOANA JURIDICA

Ca persoană juridică, te poţi implica direcţionând către copiii cu abilităţi înalte 20% din impozitul pe profit, cheltuiala fiind deductibilă prin Legea sponsorizării nr 32/1994 actualizată ȋn 2007.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei.
Prin această sponsorizare îţi poti susţine propriul copil sau alţi copii din medii economice şi / sau sociale defavorizate care au abilităţi înalte.

Solicitarea de sponsorizare si mai multe detalii despre procedura de sponsorizare mai jos. Pentru semnarea ei, te rugăm să ne contactezi la adresa de mail simona.mitrea (at) giftedschool.ro sau la nr de telefon 0721 790 840.

SPONSORIZARE
ALTE DETALII