Va rugăm citiți cu atenție condițiile comerciale de mai jos:

Rezervare:

  • programarea poate fi realizata cu minimum 72 de ore înainte

Anulare / Reprogramare / Rambursare:

  • În cazul în care la prezentarea pentru testare copilul refuză să participe la proces, aveți posibilitatea de a anula testarea, cu reținerea a 50% din suma plătită inițial, sau de a reprograma testarea la o dată pe care o vom agrea ulterior, cu plata a 50% din valoarea testării.
  • În cazul în care copilul refuză să participe la proces la a doua prezentare, suma plătită nu se rambursează și o nouă programare nu mai este posibilă.
  • În cazul în care există situații medicale care necesită internarea copilului, aveți posibilitatea de a reprograma testarea gratuit, la o dată agreată ulterior, sau de a va fi rambursată integral suma în contul din care s-a făcut plata inițial. Pentru a beneficia de reprogramare gratuită sau rambursare integrală în acest caz excepțional, este nevoie să ne anunțați pe email sau telefonic (la datele de contact primite în emailul de confirmare a comenzii) și să ne prezentați documentul medical, parafat și semnat de o unitate spitalicească autorizată, din care să reiasă necesitatea internării într-un interval care să se suprapună cu data programării la testare.
  • În cazul în care doriți să anulați programarea, puteți fi rambursați integral doar dacă anunțați cu minimum 72 de ore înainte de data și ora stabilite pentru programare, pe email sau telefonic (la datele de contact primite în emailul de confirmare a comenzii). Dacă anularea se face cu mai puțin de 72 de ore înainte de data și ora stabilite pentru programare, suma nu se rambursează.
  • În cazul în care doriți să reprogramati, va rugăm să anunțați cu minimum 72 de ore înainte de data și ora stabilite pentru programare, pe email sau telefonic (la datele de contact primite în emailul de confirmare a comenzii), pentru a găsi un nou interval disponibil. În acest caz, nu se percep taxe suplimentare.
  • În cazul în care doriți să reprogramati și ne anunțați cu mai puțin de 72 de ore înainte de data și ora stabilite pentru programare, se va percepe o taxa suplimentară de 50% din prețul plătit inițial.