Programare evaluare scoala

Evaluare inscriere scoala
  • Evaluare inscriere scoala

Evaluare Inscriere Scoala (5+ ani)

500.00 lei 60 minute

Pentru copiii cu vârstă de peste 5 ani (cărora nu li se poate aplica testul Wisc IV, aplicabil doar după 6 ani), care doresc înscrierea în anul I (la începutul anului școlar/ transfer pe parcursul anului, de la o altă școală) se realizează o întâlnire de evaluare cu psihologul.
Prin instrumente și tehnici specifice, copilul fiind 1 la 1 cu psihologul, creându-se un cadru relaxat de joacă și explorare cu provocări situaționale și jocuri, se evaluează și observă tendințele în dezvoltarea cognitiv-intelectuală, comportamentală și socio – emoțională ale copilului, în vederea oferirii unui cadru educațional de sprijin și dezvoltare specific nevoilor acestuia.
Întâlnirea de evaluare este urmată de o discuție individuală cu psihologul.

Categorie:

Descriere

Romanian Gifted School se bazează pe un proces de observare inițială dar și sistemic, proces adaptat specificului școlii. Întreg procesul se realizează impreună cu psihologul și surprinde tendințele în dezvoltarea cognitivă și socio – emotională a copilului în vederea identificării procesului educațional potrivit acestuia.

Psihologul folosește instrumente și tehnici specifice, creând un cadru relaxat de joacă și explorare, cu provocări situaționale și jocuri, pentru a observa tendințele în dezvoltarea copilului. Acesta va fi antrenat într-un mod creativ în activități prin care urmărim identificarea particularităților individuale de învățare, precum și a abilităților socio-emoționale și cognitive specifice lui.
Atelierul de evaluare se desfășoară 1 la 1, sub atenta supraveghere și observare a psihologilor noștri.

Detalii suplimentare:

Vă rugăm citiți Termeni și condiții generale pentru vizitatorii și utilizatorii site-ului / Termeni și condiții comerciale
Pentru a putea participa la testare trebuie să aduceti acordul parental (îl descarcati de aici) în ziua testării, printat, completat și semnat de ambii părinți.

Informații suplimentare

Brand

RGS