Programare evaluare prescolari

Evaluare prescolari
  • Evaluare prescolari

Evaluare Prescolari (2-5 ANI)

350.00 lei 2 ore

Proces de evaluare și observare inițială, adaptat specificului școlii.
Întreg procesul se realizează împreună cu psihologul grădiniței și educatorul și surprinde tendințele în dezvoltarea cognitivă și socio – emoțională a copilului.

Categorie:

Descriere

Romanian Gifted School este prima grădiniță care se bazează pe un proces de evaluare și observare inițială, dar și sistemică, proces adaptat specificului școlii.
Întreg procesul se realizează impreună cu psihologul grădiniței și educatorul și surprinde tendințele în dezvoltarea cognitivă și socio – emoțională a copilului în vederea identificării procesului educațional potrivit acestuia.
Pentru copiii cu vârstă cuprinsă între 2 – 5 ani are loc o interacțiune inițială cu psihologul alături de părinte/părinți și copil, în care se discută despre grădiniță și proces, interacțiune în cadrul căreia psihologul folosește metode și tehnici specifice, creându-se un cadru relaxat, de joacă și explorare, cu mici provocări situaționale.
Intâlnirea este urmată de o discuție individuală a părinților cu psihologul și coordonatorul grădiniței (primesc detalii despre abordarea educațională, programă, organizare internă și detalii adiministrative), timp în care copilul este introdus și observat în grup, de către educatoare.
Obiectivul evaluării inițiale este observarea tendințelor în dezvoltarea cognitiv-intelectuală, comportamentală și socio – emoțională, în vederea oferirii unui cadru educațional de sprijin și dezvoltare specific nevoilor copilului.

Detalii suplimentare:

  • Durata evaluării: 2 ore (intervalul 9:30-11:30);
  • Ce se evaluează: tendințele în dezvoltarea cognitivă și socio – emoțională a copilului în vederea identificării procesului educațional potrivit acestuia;
  • Ce primiți: discuție telefonică post evaluare în maxim 1 săptămâna de la întâlnire (programarea discuției se face în aceeași zi cu evaluarea, la plecare);

Evaluarea este rezultatul evenimentelor, comportamentului și informațiilor surprinse într-o singură întâlnire, raportate la indicatorii și reperele fundamentale de dezvoltare specifice vârstei cronologice a copilului.
Evaluarea este adaptată specificului instituției.
Datele obținute în urma acestei evaluări sunt protejate de principiul confidențialității.

Vă rugăm citiți Termeni și condiții generale pentru vizitatorii și utilizatorii site-ului / Termeni și condiții comerciale
Pentru a putea participa la testare trebuie să aduceti acordul parental (îl descarcati de aici) în ziua testării, printat, completat și semnat de ambii părinți.

Informații suplimentare

Brand

RGS