Afișez toate cele 3 rezultate

 • Evaluare inscriere scoala
  500.00 lei fără TVA 60 minute

  Important! Testarea are ca obiect inscrierea la scoala RGS sau activitatile RGS. Ne rezervăm dreptul de a refuza testările care nu au ca obiect înscrierea la RGS sau la activitățile RGS.

  Pentru copiii cu vârstă de peste 5 ani (cărora nu li se poate aplica testul Wisc IV, aplicabil doar după 6 ani), care doresc înscrierea în anul I (la începutul anului școlar/ transfer pe parcursul anului, de la o altă școală) se realizează o întâlnire de evaluare cu psihologul.
  Prin instrumente și tehnici specifice, copilul fiind 1 la 1 cu psihologul, creându-se un cadru relaxat de joacă și explorare cu provocări situaționale și jocuri, se evaluează și observă tendințele în dezvoltarea cognitiv-intelectuală, comportamentală și socio – emoțională ale copilului, în vederea oferirii unui cadru educațional de sprijin și dezvoltare specific nevoilor acestuia.
  Întâlnirea de evaluare este urmată de o discuție cu psihologul și un reprezentant al RGS.

  Rezerva
 • Evaluare prescolari
  300.00 lei fără TVA 90 minute

  Proces de evaluare și observare inițială, adaptat specificului instituției în vederea înscrierii la grădinița RGS (FĂRĂ raport scris). Ne rezervăm dreptul de a refuza testările care nu au ca obiect înscrierea la RGS sau la activitățile RGS.
  Întreg procesul se realizează împreună cu psihologul grădiniței și educatorul și surprinde tendințele în dezvoltarea cognitivă și socio – emoțională a copilului, cu scopul de a stabili dacă abordarea RGS este una potrivită profilului acestuia.

  Concluziile și feedback-ul cu privirea la posibilitatea înscrierii sunt oferite pe loc, în cadrul întâlnirii.

  Rezerva
 • WISC 4
  595.00 lei fără TVA 2 ore

  Important! Testarea WISC IV în cadrul RGS se efectuează doar în vederea înscrierii la școala și / sau activitățile RGS. Ne rezervăm dreptul de a refuza testările care nu au ca obiect înscrierea la RGS sau la activitățile RGS.

  Cel mai reputat test IQ la nivel mondial pentru descoperirea abilităților cognitive ale copiilor și cel mai popular în arealul gifted (descoperirea copiilor supradotați).

  Rezerva